Boston Terrier puppies

 

Boston terriërs zijn onze passie, gezondheid en karakter primeren, wij fokken enkel dit ras, met heel veel liefde en zorg !

Onze pupjes groeien op in onze woonkamer en zijn heel wat gewend bij vertrek, zoals drukke kinderen, opdringerige poezen en een bende soortgenoten !
Om onze pups een zo goed mogelijke start te geven worden de ouderdieren getest op erfelijke afwijkingen, die jammer genoeg voorkomen in dit prachtige ras, zoals patella luxatie, cataract (dna getest) en andere oogziekten waar het ras gevoelig aan is. Onze honden worden jaarlijks nagekeken door een gespecialiseerd oogarts

Onze Boston Terrier puppies worden vanzelfsprekend geënt, wekelijks ontwormd en krijgen een chipje, een stamboom en internationaal paspoort mee. Verder vertrekken ze met puppypakket met tips, voeding en een knuffel met nestgeur.      Zij mogen het nestje verlaten rond de 8ste week, dan zijn ze ook meestal kattenbak (of hondenbak;) zindelijk !
Onze puppies worden onder contract verkocht enkel als huisdieren.

Wij fokken niet meer dan twee nestjes per jaar en onze grootste zorg is dat de puppies terecht komen in een liefdevol nieuw huis vandaar dat wij werken met een wachtlijst.
 

Wij werken vanaf heden niet meer met een wachtlijst, beschikbare puppies worden vermeld op de website.